Finaliștii Dă Jos Burta! 2016

Daniel Clonda

DANIEL
CLONDA

De ce te-ai înscris în concurs?

Vreau sa intalnesc si sa cunosc o echipa de profesionisti care sa ma ajute sa am un stil de viata mai sanatos si un aspect fizic mai placut.
Adrian Bădin

ADRIAN
BADIN

De ce te-ai înscris în concurs?

vreau sa-mi demonstrez ca pot:
- sa-mi schimb obiceiurile proaste
- sa ajung sa am o alimentatie sanatoasa
- sa respect un program de antrenament, de masa, de somn si de recreere
- sa castig concursul antrenandu-ma si lucrand mai mult sa devin mai bun
vreau sa inspir poate si alti tatici(sunt tata de 5 luni) care isi spun, ca si mine, ca nu mai avem timp pentru noi si de aceea ne-am ingrasat
Rene Albert Stoica

RENE ALBERT
STOICA

De ce te-ai înscris în concurs?

Pana anul trecut nu am tinut cont niciodata de ce mananc, cum mananc si cand mananc. Fainoase, zahar, in general alimente bogate in calorii, mult si des ce au conturat un stil de viata dezordonat si nesanatos.
Cand am ajuns la 104 kg ( sau 0.1 tone, cum imi placea sa zic) am decis ca trebuie sa iau masuri.
Am inceput prin a reduce mancarea nesanatoasa si prin a imi face un abonamnent la sala, si am mers la clase de cycling si de grup fitness, dar consider ca aceste activitati cu siguranta nu imi sunt de ajuns pentru a avea rezultatele dorite.
Vreau sa particip la program pentru a continua procesul de slabire si tonifiere, indrumat de catre persoane care imi pot da niste sfaturi esentiale valabile pe termen lung.
Pentru a ma disciplina in alimentatie si pentru a imi demonstra ca exista viata si dupa patiseriile si din oras, si bineinteles pentru a da burta jos :)
Iulian Sîrbu

IULIAN
SIRBU

De ce te-ai înscris în concurs?

Asta nu ar fi o participare. Sa sustin de ce vreau sa particip acum la da jos burta ar insemna ca abia acum incep. EI bine, e o calatorie si un amic vechi 'Da Jos Burta'. E prietenul acela cu care tot tii sa te vezi, dar intervine munca, alte evenimente... scuze, dom`le. Scuze. Poate ca nu il placi prea mult, dar stii ca daca ai reusit si ai vazut cum e 'Burta Jos', nu te mai desparti. O sa iti placa. O sa aduca un nou suflu in viata ta. O alta energie, alta pofta.
Florentin Păunescu

FLORENTIN
PAUNESCU

De ce te-ai înscris în concurs?

E timpul sa revin la normal.
Florin Bogdan Andrei

FLORIN-BOGDAN
ANDREI

De ce te-ai înscris în concurs?

A sosit momentul ! La varsta mea ori imi imbunatatesc stilul de viata ori o iau pe o panta foarte rea. Pot aparea variate boli, diabet tensiune etc.
Succes tuturor participantilor.
Alexandru Florin Ungureanu

FLORIN
UNGUREANU

De ce te-ai înscris în concurs?

Incerc de 2 ani sa particip la acest concurs dar de fiecare data mi-am gasit o "scuza", dar de data asta am realizat ca nu se mai poate si ca ar trebui sa ma inscriu. Imi doresc foarte mult sa scap de kg in plus. In primul rand sunt inestetice si in al doilea rand le car in fiecare zi dupa mine.
Răzvan Păsărică

RAZVAN
PASARICA

De ce te-ai înscris în concurs?

Acum am reușit sa scad pana la 86 kg însă încă nu reușesc sa dau burta jos.De aceea m-am hotărât sa mă înscriu în aceasta competiție,pentru a-mi putea depăși limitele și de a ieși din acea zona de confort.